Welke type woningen verhuren jullie?

Wij verhuren verschillende woningtypes. Hieronder kunt u terugvinden welke woningtypes wij verhuren en wat de eigenschappen hiervan zijn.

Benedenwoning
Etagewoning of flatwoning op de begane grond met een voordeur die op straat uitkomt.

Bovenwoning
Etagewoning of flatwoning op een etage die bereikbaar is via een binnentrap met een mogelijk gemeenschappelijke voordeur die op straat uitkomt of een eigen voordeur heeft die niet in een portiek uitkomt.

Corridorflat
Een corridorflat is een flatwoning waarbij de voordeur uitkomt op een centraal binnen de bouwmassa per etage gelegen loopgang dan wel op een centrale hal op de etage.

Galerijflat
Galerijwoning of flatwoning waarbij de voordeur uitkomt op een aan de buitenkant gelegen loopgang.

Geschakelde woning
Woning waarbij de muren of muren van aanbouwen gedeeltelijk aan (aanbouwen van) andere woningen grenzen.

Hoekwoning
Woning die grenst aan een aanliggende woning. De hoekwoning ligt op het begin of einde van de reeks woningen en heeft extra grond aan de zijkant van de woning.

Portiekflat
Een portiekflat is een flatwoning waarbij de voordeur uitkomt op een gemeenschappelijk afsluitbaar trappenhuis, een centrale hal of een gesloten portiek.

Tussenwoning
Woning waarvan de tussenmuren aan andere panden grenzen en waarbij de woningen ten opzichte van elkaar in een gelijk vlak of lijn liggen.

Twee-onder-een-kapwoning
Woning waarvan het hoofdgebouw is verbonden met het hoofdgebouw van één andere gelijksoortige en gelijkvormige woning (niet zijnde een tussenwoning) eventueel met elk een afzonderlijke dakconstructie.

Vrijstaande woning
Een woning die los staat van (eventueel) aanwezige andere objecten.